An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای
An Unbiased View of بیماری زخم های پروانه ای
Blog Article
اگر تا پیش از این از اهمیت تصمیمها و کارهای جزئی خود اطلاع نداشتید، اینک به نقش آنها در زندگی خود و سایرین پی بردید. اهمیت تئوری اثر پروانهای در همین است؛ این که ما را به آگاهی میرساند و موجب میشود بیشتر از گذشته به کارهای خود فکر کنیم و اگر عادتهای نادرستی داریم، آنها را ترک یا اصلاح کنیم.
تاکنون به این موضوع فکر کردهاید که اگر امروز از مسیر دیگری به سمت محل کار خود بروید، ممکن است تغییر نسبتا بزرگی در دنیا ایجاد کنید؟ یا این که یک اتفاق جزئی، مانند ترافیک، پیچخوردن پا یا ده دقیقه تاخیر، میتواند تاثیرات شگرفی در زندگی شما و دیگران بگذارد؟ تئوری اثر پروانهای بر این موضوع دلالت میکند.
بعد از اینکه این تاولها بهتر شد، به زخمهایی تبدیل میگردند که درد بیشتری داشته و بعضی اوقات این امکان وجود دارد که زخمها به اندامهای درونی صدمه وارد کنند و کشنده باشند.
این وضعیت اغلب با وجود درمان پیشرفت می کند و گاهی موجب مشکلات جدی و مرگ خواهد شد.
بیماری پروانهای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایههای پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و میتواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.
اگر این ماده گم شود یا کار خود را به خوبی انجام ندهد، لایه های پوست به درستی به هم متصل نمی شوند.
اگر در تاریخ کشور خود یا تاریخ جهان بنگریم، به خوبی میتوانیم اتفاقات کوچکی را مشاهده کنیم که تاثیرات بزرگی بر جای گذاشتند. بسیاری از حوادثی نظیر جنگهای جهانی، آتشسوزیها و اتفاقاتی که موجب کشتار عدهی زیادی از مردم شد، از طریق یک تغییر جزئی، میتوانست متوقف شود.
وجود عصبانیت یا دلهره یا استرس در اعضای خانه (به کودک منتقل میشود)
افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس میشود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر میکند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر میکند.
اگر زخم ها علایم عفونت گسترده (تب، ضعف، ورم غدد لنفاوی) را نشان دهند، ممکن است پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند.
بله، اپیدرمولیز بولوزا ارثی است و معمولاً در نوزادان یا کودکان خردسال ظاهر میشود.
غذاها و نوشیدنیها باید هم دما با اتاق یا به صورت سرد مصرف شوند.
اثر پروانهای بر چنین خاصیتی دلالت دارد. بنابراین ناامید نشوید! کارهای درست و تصمیمهای عاقلانه بگیرید و از visit تلاشهای تکنفرهی خود خسته نشوید.
درمانهایی مانند داروهای ضد مالاریا، پماد برای تاول ترکیده و استروئیدها به درمان بثورات پروانه ای کمک میکند.